Dra upp din persienn i Handen

Haninge Persienntjänst är ett företag med 30 år i branschen som säljer solskydd för inne- och utebruk. Vi har ett brett utbud av persienner, rullgardiner, lamellg., plisseg., och markiser av hög kvalitet till låga priser. Så gör som många andra i Handen, dra upp en persienn från Haninge Persienntjänst.

Vi har lång erfarenhet av att ha jobbat med solskydd och persienn i Handen. Den erfarenheten lägger vi in i varje nytt arbete, och du som kund kan dra nytta av den expertisen när du ska välja solskydd till ditt hem eller företag. Vi gör också kostnadsfria hembesök. Kontakta oss för att få reda på mer.

Garantier

Hos Haninge Persienntjänst står alltid kunden i centrum. Därför arbetar vi alltid utifrån dina önskemål som kund, och skräddarsyr lösningar för varje nytt arbete.

Alla våra produkter håller högsta kvalitet, från persienner och gardiner till markiser. Dessutom kan vi erbjuda ett brett utbud av material, färger och mönster för att du ska kunna hitta det du söker hos oss. Vi lämnar garanti på alla produkter och installationer.

Vår personal har lång erfarenhet och stor kunskap om branschen. Utnyttja gärna den expertisen genom att fråga om tips och råd för vad som skulle passa bäst för ditt hem. Det är centralt för oss att skapa en dialog med våra kunder för bästa möjliga resultat, därför är lyhördhet och flexibilitet nyckelord i vår verksamhet. Kontakta oss för att få reda på mer om vårt sortiment, eller för att få tips och råd om hur du kan förändra ditt hem på ett enkelt sätt.